PORTFÓLIÓ FOTÓZÁS

A fotózás helyszíne:
Liber’Art Stúdió

Film-/televíziós stúdió
1012 Budapest, Várfok u. 3-5.

A fotózás időpontja:
Megállapodás szerint.

Vedd fel munkatársainkkal a kapcsolatot és kérj ajánlatot elérhetőségeink egyikén:

Telefon: +36 30 979 5966
E-mail cím: info@evasionart.net

BŐVÍTSD PORTFÓLIÓDAT A LIBER’ART STÚDIÓBAN!

MIRŐL SZÓL A PORTFÓLIÓ?

Akár a beauty-sminkesként dolgozol, akár a divat-szektorban tevékenykedsz, a divatshow-kon való részvétel teszi ki a munkáid zömét, vagy művészi ambícióktól hajtva kreatív sminkesként alkotsz önmagad, illetve különböző magazinok örömére, az előrejutásod szempontjából nem mindegy, hogyan láttatod a tevékenységed.

A portfóliód, vagyis az eddigi munkásságodat bemutató képek albuma, rólad mesél, továbbmegyek, meghatároz téged a szakmában. Megmutatja miről szólsz, a sminkes szakma mely ágát képviseled, vagy részesíted előnyben, tanúskodik a képzettségedről, gyakorlottságodról, technikai tudásodról és végül, de nem utolsósorban a tehetségedről.

Aki belép a birodalmadba, az általad kínált lehetőségek között nézelődve a munkáidat fogja szemügyre venni először. Ez a védjegyed. Ez különböztet meg a szakma többi képviselőjétől, ez adja az egyediségedet.

HOGYAN ÉPÜL FEL EGY IGÉNYES PORTFÓLIÓ?

Elsősorban tudd, hogy ki vagy és mennyit érsz. Ez képezi az alapját a sikerednek.

Legyél képes hitelesen képviselni önmagad. A képességeid, a tehetséged, a kreativitásod. Ne akarj többnek, vagy másnak tűnni, mint aki és ami vagy, de legyen eszköztárad arra, hogy megmutasd mennyit érsz. Engedd, hogy lássák honnan jöttél és hová jutottál eddig. Hogy mennyi időt, energiát fektettél a munkádba.
Értéket képviselsz, mit készen állsz mások szolgálatába állítani, mellyel képes vagy másokat inspirálni, támogatni, hasonló sikerekre biztatni és vezetni ha kell.

A portfólió akkor teljes, ha a szakmád minden egyes általad megmutatható ágát láttatni tudod általa.

Sminkes vagy. Ha nem szándékozol a beauty világán túl tevékenykedni, mert itt tart a lelkesedésed, mutass alap és haladó sminkeket. Mutass meg mindent amit tanultál és amire igény van. Legyen a munkáid között egyszerű nude-, sima nappali- és alkalmi smink is.

Ha a fashion világa vonz, a commercial munkák kötnek le leginkább, mutasd meg ezeket is, de indulj ki az alapokból, kezdődjön beauty sminkekkel az albumod ez esetben is.
Ugyanez igaz a kreatív elmével alkotó, művészibb világot megjelenítő sminkesek gyűjteményére is. Foglald egységbe mindazt, amit évek alatt tudásként építettél a mindennapokba. Legyen a munkáid közt beauty-, fashion-jellegű fotó és kövessék a kedvencek, a kreatív és extrém sminkek végül.

MIRE SZÁMÍTHATSZ, HA ELJÖSSZ?

Inspiráló közegre, lelkes útmutatásra, remek hangulatra és sok-sok segítségre.

Számíthatsz még egy profi csapat figyelmére, támogatására.

A sminkek tervezésében és elkészítésében én segítelek, a termékeim, kellékeim és kiegészítőim is a rendelkezésedre állnak. Ezek egytől egyig nemzetközi versenyeken, illetve hazai és külföldi szakmai és divatmagazinok hasábjain szerepeltek, mégpedig sikerrel.

A fotózás helyszínét és körülményeit a Liber’Art Stúdió biztosítja.

A fotókat Ritter Doron, a magyar és nemzetközi viszonylatban is jól ismert és elismert fotográfus, operatőr, sok hazai és nemzetközi reklámkampány fotósa készíti. Számtalan híresség állt már a kamerája előtt.

Kollégája és tanítványa, Érdi Róbert, a Metropolitan Egyetem művészeti karán végzett, fotográfia szakon.

Kreatív látásmódja és művészi irányultsága egyedivé teszi az általa készített képeket. Biztos lehetsz benne, hogy a munkáidat a legapróbb részletekig hűen és precízen láttatja majd.

KÉRÉSEK ÉS ELVÁRÁSOK

Kizárólag profi sminkesek jelentkezését várjuk!

Az ecsetkészleted hozd magaddal kérlek.

Szükséged lesz egy modellre is, a keresésben szívesen segítek, de megállapodnod neked kell vele.

A gyakorlathoz szükséges sminktermékeket és kiegészítőket én biztosítom számodra.
Kipróbálhatod, saját munkádba illesztheted a külföldi versenyeken sikerrel alkalmazott, általam, vagy ékszerkészítő kollégák segítségével készített darabokat, remekműveket, avagy a külföldi munkák során használt egyéb kiegészítőket. Ezek közül jó néhány darab nemzetközi mesterek kezének munkáját dicséri.
Természetesen ha van kedvenc ékszered, fejdíszed, bármi amit a munkád során használni szeretnél, hozd magaddal!

A könnyebb haladás és az eredményes munka érdekében a Portfólió Fotózást korlátozott létszámmal szervezzük .
A jelentkezés regisztrációhoz kötött.
A jelentkezésedhez csatolj kérlek egy-két fotót a korábbi munkáidról.

A FOTÓZÁS IDŐTARTAMA MAX 1 NAP, LÉTSZÁM FÜGGVÉNYE.

PORTFÓLIÓ FOTÓZÁS - ÁRAINK

1 FŐ ESETÉN
25.000 Ft / fő + fotók ára
Téma felvázolása
Smink elkészítése
Fotózás
2 FŐ ESETÉN
18.000 Ft / fő + fotók ára
Téma felvázolása
Smink elkészítése
Fotózás
3 FŐ FELETT
12.000 Ft / fő + fotók ára
Téma felvázolása
Smink elkészítése
Fotózás

JELENTKEZÉS