KREATÍV SAROK

A fotózás helyszíne:
Liber’Art Stúdió

Film-/televíziós stúdió
1012 Budapest, Várfok u. 3-5.

A fotózás időpontja:
Megállapodás szerint.

Vedd fel munkatársainkkal a kapcsolatot és kérj ajánlatot elérhetőségeink egyikén:

Telefon: +36 30 979 5966
E-mail cím: info@evasionart.net

MŰHELYMUNKA AZ EVASION BEAUTY & ART SZERVEZÉSÉBEN

KÉSZÍTSD EL ÁLMAID KELLÉKEIT!

A munkám a szenvedélyem és a munkámat támogató egyéb tevékenységek, kellékek épp ilyen lelkesedéssel töltenek el.

Mivel a világ itt a stúdióban leginkább a kreatív sminkről szól, elég nagy teret kapnak a kellékek, a kiegészítők, melyek nélkül egy kreatív smink meztelen marad, nem teljes.
Sokat válogattam, vásároltam, majd készítettem kellékeket, fejdíszeket, kosztümöket, ékszereket, egyéb kiegészítőket és a készlet egyre bővül. Hogy miért is fontos ez?

Mert segít a céljaink elérésében. Mint például, hogy a munkánkat egy-egy téma köré építhessük, hogy a sminkkel történeteket mondjunk el, inspiráljunk. Sőt lázadjunk ha kell, ha a mondandónk megkívánja. A kreatív alkotások a szónál is beszédesebben képesek felhívni az emberek figyelmét helyzetekre, állapotokra, közérdekű kérdésekre akár, információt közölhetünk velük, vagy egyszerűen gyönyörködtethetünk. Fontos cél továbbá, hogy nyitogassuk a közönség kreativitását, tágítsuk a látóterét. Hihetetlen sok lehetőség rejlik egy-egy extrém kreációban és mi örömmel élünk is vele.

Erre bíztatok másokat is a szakmában, az útkeresőket elsősorban. Természetesen a bíztatás a támogatás alapja csupán. Így ha tehetem, a gyakorlatban is ösztönzöm a kollégákat, a kezdő, illetve a továbblépni vágyó sminkeseket arra, hogy nézzenek és lássanak a sminken túl. Ne hagyják magára az arcot, támogassák a mondandóját színekkel, anyagokkal, fantáziadús megoldásokkal. Szívesen segítek megtanulni, hogyan merészkedjünk túl a rutinon, hogyan lépjünk ki a megszokottból. Így természetessé válik hamar, hogy ne csupán elkészítsünk egy sminket, de megkomponáljuk azt.

Mutatok pár fejdíszt. Egy részét vásároltam, egy részét ékszerkészítő segítségével készítettem és vannak saját munkák közöttük, melyeket már teljesen magam alkottam, egy verseny, vagy egy fotózás kedvéért.

MIRE SZÁMÍTHATSZ, HA ELJÖSSZ?

Érdemes előre megálmodnod, hogy milyen kellékeket szeretnél készíteni, mi az a történet, milyen a smink, amit dekorálni szeretnél velük.

Ha összeállt a kép, segítek megtervezni, majd elkészíteni a kelléket, kellékeket. Segítek eligazodni a különböző alapanyagok között, gyakorlatlan szemlélő számára nem mindig egyszerű, a “mit mivel”, illetve a “mit hova” kérdésekre válaszolni, megtervezni a részleteket, legyen szó arcra ragasztható kiegészítőről, mely a sminket emeli, vagy fejdíszről, nyakat-, illetve vállat övező elemekről.

Csoportos foglalkozás keretén belül nemigen van idő és lehetőség többféle kiegészítő legyártására, illetve egy teljes kompozíció, smink, kiegészítők, kosztüm megálmodására. Ilyen esetben egy-egy elemmel foglalkozunk csupán.

Egyéni érdeklődés esetén azonban módonban áll segíteni és szívesen segítek is egy teljes alkotás megtervezésében. Ez esetben a smink megtervezésétől, a teljes dekoráció kivitelezéséig vállalom a közreműködést, a vezetést és támogatást. Versenyre készülők, illetve portfóliójukat bővíteni szándékozók számára ez az opció különösen kedvező lehet.

A műhelymunkába ékszerkészítő, illetve kreatív sminkes kollégákat is bevonok alkalmanként.

KÉRÉSEK ÉS ELVÁRÁSOK

Kész tervekkel, elképzelésekkel érkezz kérlek!

Amennyiben konkrét alkalomra készíted a kellékeket, megvan a smink, adott a színvilág és a stílus, az ehhez harmónikusan illeszkedő anyagok beszerzése értelemszerűen rád hárul. Én csupán ezek egységbe rendezésében és összeállításában segítek majd.

Az eszközöket, illetve a ragasztó anyagokat és amire még szükséged lehet, én biztosítom számodra.

Ezen kívül csupán a lelkesedésedre lesz szükség.

KREATÍV SAROK - ÁRAINK

1 FŐ ESETÉN
25.000 Ft / fő
Tervek egyeztetése
Előkészítés
Alkotás
2 FŐ ESETÉN
18.000 Ft / fő
Tervek egyeztetése
Előkészítés
Alkotás
3 FŐ FELETT
15.000 Ft / fő
Tervek egyeztetése
Előkészítés
Alkotás

JELENTKEZÉS