FASHION EDITORIAL

A tanfolyam helyszíne:
Liber’Art Stúdió

Film-/televíziós stúdió
1012 Budapest, Várfok u. 3-5.

A tanfolyamok időpontja:
Meghirdetett időpontokban.

Vedd fel munkatársainkkal a kapcsolatot és kérj ajánlatot elérhetőségeink egyikén:

Telefon: +36 30 979 5966
E-mail cím: info@evasionart.net

ÁLMODJ MERÉSZET, MESÉLD EL A TÖRTÉNETEDET!

MIRŐL SZÓL A FASHION EDITORIAL?

A sminkelés az önkifejezés egy módja számomra, s mint ilyen művészet inkább, nem szakma csupán.
Még inkább igaz ez, ha kreatív sminkről, illetve divatsminkről beszélünk, hiszen ezek az alkotások történeteket mesélnek, melyeket modellek arcán kelt életre a sminkes. A sminkelés ezen ága ihletett állapotot kíván, a keretektől elrugaszkodni kész kreativitást és alapos technikai tudást.

A Fashion editorial világa különösen közel áll hozzám. Az alkotás folyamatában kiteljesedő történet akár saját örömömre, akár egy magazin hasábjain való megjelenésre hivatott, fontos számomra, részemmé válik. A történetet, akár csak egy életrajzot, novellát, vagy mesét, én írom. Egy modell vonásain méghozzá, aki ha szerencsém van, maga is hozzátesz ehhez a sztorihoz a saját világából. A történetem ugyanis az ő mozdulataiban, tekintetében teljesedik ki majd.

A kreatív smink nyitott szemléletet kíván és határtalan szabadságot nyújt. Felülírja a szabályrendszert, melyhez korábbi munkánk során alkalmazkodnunk kellett. Egy olyan iskola, ami szárnyalni tanít és akkor vizsgázol jól, ha fantázia és bátorság tekintetében felülmúlod önmagad.

HOGYAN DOLGOZUNK?

Fokozatosan építjük fel a sminket, tesszük egyre tartalmasabbá, gazdagabbá. Kiemelünk részleteket, mind technikailag, mind látványban és hangulatban. Az editorial egy több lépésből álló alkotási folyamatot jelöl. A különböző fázisok eltérőek, mégis kapcsolódnak valamilyen módon a történet mentén, amit köré álmodik a sminkes. A fotós ebben sokat tud segíteni. Az ő látásmódja is meghatározó lehet a történet szempontjából. Meg kell hogy tudja valósítani, amit láttatni szeretnénk. Munkája szervesen kapcsolódik hát az alkotás folyamatához.

Ebből az összetett folyamatból tartok ízelítőt a workshop első szakaszában és közben arra biztatlak majd, hogy olyan messzire távolodj a saját határaidtól, amennyire csak a kreativitásod engedi. Garantálom, hogy emlékezetes felfedezőútra indulsz, ha csatlakozol!

KÉRÉSEK ÉS ELVÁRÁSOK

A kurzus elvégzéséhez sminkes előképzettség szükséges.
Az alapszintű tudás elvárás, a haladó javallott.

A tanfolyamra az ecsetkészleted hozd magaddal kérlek.
Szükséged lesz egy modellre is, a keresésben szívesen segítek, de megállapodnod neked kell vele.
A gyakorlathoz szükséges sminktermékeket és kiegészítőket én biztosítom számodra.

Kipróbálhatod, saját munkádba illesztheted a külföldi versenyeken sikerrel alkalmazott, általam, vagy ékszerkészítő kollégák segítségével készített darabokat, illetve a külföldi munkák során használt egyéb kiegészítőket. Ezek közül jó néhány darab nemzetközi mesterek kezének munkáját dicséri.

Természetesen ha van kedvenc ékszered, fejdíszed, bármi amit a munkád során használni szeretnél, hozd magaddal!

A gyakorlati oktatás végén az elkészült munkákról profi fotók készülnek, melyek igény szerint megvásárolhatók.

A könnyebb haladás és az eredményes munka érdekében a kurzusok korlátozott létszámmal indulnak. A jelentkezés regisztrációhoz kötött. A jelentkezésedhez csatolj kérlek egy-két fotót a korábbi munkáidról.

FASHION EDITORIAL - ÁRAINK

1 NAPOS WORKSHOP

EGYÉNI JELENTKEZÉS
30.000 FT / FŐ
Bemutatkozás
Téma felvázolása
Elmélet - Oktatói sminkbemutató
Gyakorlat
Fotózás
2 FŐ ESETÉN
25.000 FT / FŐ
Bemutatkozás
Téma felvázolása
Elmélet - Oktatói sminkbemutató
Gyakorlat
Fotózás
3 FŐ FELETT
20.000 FT / FŐ
Bemutatkozás
Téma felvázolása
Elmélet - Oktatói sminkbemutató
Gyakorlat
Fotózás

JELENTKEZÉS