EXCLUSIVE FOTÓZÁS HÖLGYEKNEK

A fotózás helyszíne:
Liber’Art Stúdió

Film-/televíziós stúdió
1012 Budapest, Várfok u. 3-5.

A fotózás időpontja:
Megállapodás szerint.

Vedd fel munkatársainkkal a kapcsolatot és kérj ajánlatot elérhetőségeink egyikén:

Telefon: +36 30 979 5966
E-mail cím: info@evasionart.net

CÍMLAPON A NŐ!

HOGYAN LEGYÉL ÖNMAGAD LEGJOBB VERZIÓJA?

Ne várj holnapig, teremtsd meg ma a legjobb nőt aki valaha voltál és lehetsz!

Mitől leszek jó nő? Attól, hogy tudod: az vagy. Hogy elhiszed magadnak és nekünk.

A velünk töltött pár óra alatt segítünk, hogy a legelőnyösebb módon láttasd önmagad, hogy az általad választott stílusban és az általunk nyújtott környezetben, a lehető leghatékonyabb módon és a legszebben érvényesülj.

Valójában mindegy, hogy honnan indulsz, szépülni vágysz, a külső énképeden szeretnél változtatni, vagy a békét, a harmóniát keresed csupán, velünk egy irányba vezet az út és mindig ugyanoda érkezel. A saját letisztult világodba, ahol szépnek látod és határozottan képviseled magad.

A szépség tanulható. Önbizalom és érettség kérdése, hogy látod-e a valós értékeidet már most. De legyen bárhogy, a fotózás végeztével elégedetten tekintesz magadra majd, ebben biztos lehetsz.

HOGYAN ZAJLIK A FOTÓZÁS MENETE?

Átbeszéljük mit szeretnél és elmondjuk, mi mit találunk számodra a legideálisabb megoldásnak, milyen környezetet, hátteret javasolunk a kívánt hatás elérésének érdekében. Segítünk meghatározni a stílust, melyben szívesen látnád, valamint kényelmesen érezheted magad. Nem kell aggódnod, profi szakemberekkel, összeszokott stábbal dolgozol majd, a munka gördülékenyen zajlik, az oldott hangulat pedig garantált.

A magam részéről profi sminkesként segítek meglátni a lehető legszebb arcod, kiemelni mindazt, ami a vonásaidat egyedivé és ragyogóvá teszi. Az arcunkon akarva-akaratlanul láthatóvá válnak, felsejlenek emlékeink és tapasztalataink. Ezek tesznek minket azzá, akit a képeken majd látni szeretnénk, megmutatni vágyunk.

Mi – a stáb – nem azért vagyunk, nem célunk, hogy elrejtsük a valóságot, hogy elhazudjuk a hozzánk érkező hölgyek igaz arcát. Azt szeretnénk, hogy egy kellemes hangulatú közös munka keretében visszaadjuk mindazt, amit a pillanat látni enged.

A fotókat Ritter Doron, a magyar és nemzetközi viszonylatban is jól ismert és elismert fotográfus, operatőr, sok hazai és nemzetközi reklámkampány fotósa készíti. Számtalan híresség állt már a kamerája előtt.

A fotózás helyszínét és körülményeit a Liber’Art Stúdió biztosítja.

Kollégája és tanítványa, Érdi Róbert, a Metropolitan Egyetem művészeti karán végzett, fotográfia szakon.

Kreatív látásmódja és művészi irányultsága egyedivé teszi az általa készített képeket. Biztos lehetsz benne, hogy a munkáidat a legapróbb részletekig hűen és precízen láttatja majd.

KÉRÉSEK ÉS ELVÁRÁSOK

Álmodd meg előre kérlek, hogy mit szeretnél, milyen stílusú fotókat, milyen környezetet képzeljünk köréd.

Amennyiben stylist segítségét szeretnéd igénybe venni, jelezd felénk időben. Ebben az esetben az ő költségeivel külön kell számolnod majd, mi csupán tanácsokkal szolgálhatunk, ami az öltözékedet és az egyéb kiegészítőket illeti.

Ha megtervezted a viseletedet, határozott elképzeléseid vannak a színekről, a ruházatodról, egyeztess velünk, ez nagyban megkönnyíti az előkészületeket, majd a közös munkát is. Természetesen hozd magaddal mindazt, amit viselni szeretnél.

Amennyiben akár az öltözéked, akár az egyéb kiegészítők, cipő, ékszerek tekintetében a támogatásunkat kéred, jelezd felénk időben légyszíves.

A FOTÓZÁS IDŐTARTAMA MAX 1 NAP, 10:00-14:00-ig, ezen felül megegyezés és létszám függvénye

EXCLUSIVE FOTÓZÁS HÖLGYEKNEK - ÁRAINK

1 FŐ ESETÉN
25.000 Ft / fő + fotók ára
Téma egyeztetése
Smink elkészítése
Fotózás
2 FŐ ESETÉN
18.000 Ft / fő + fotók ára
Téma egyeztetése
Smink elkészítése
Fotózás
3 FŐ FELETT
15.000 Ft / fő + fotók ára
Téma egyeztetése
Smink elkészítése
Fotózás

JELENTKEZÉS