Hírek

Evasion Beauty & Art – Kreatív sarok

A munkám a szenvedélyem és a munkámat támogató egyéb tevékenységek, kellékek épp ilyen lelkesedéssel töltenek el.

Mivel a világom leginkább a kreatív sminkről szól, elég nagy teret kapnak a stúdiómban a kellékek, a kiegészítők, melyek nélkül egy kreatív smink meztelen marad, nem teljes.

Sokat válogattam, vásároltam, majd készítettem kellékeket, fejdíszeket, kosztümöket, ékszereket, egyéb kiegészítőket és a készletem egyre bővül. Hogy miért is fontos ez?

Mert segít a céljaink elérésében. Mint például, hogy a munkánkat egy-egy téma köré építhessük, hogy a sminkkel történeteket mondjunk el, inspiráljunk. Sőt lázadjunk ha kell, ha mondandónk megkívánja. A kreatív alkotások a szónál is beszédesebben képesek felhívni az emberek figyelmét helyzetekre, állapotokra, közérdekű kérdésekre akár, információt közölhetünk velük, vagy egyszerűen gyönyörködtethetünk. Fontos cél továbbá, hogy nyitogassuk a közönség kreativitását, tágítsuk a látóterét. Hihetetlen sok lehetőség rejlik egy-egy extrém kreációban és én örömmel élek is vele.

Erre bíztatok másokat is a szakmában, az útkeresőket elsősorban. Természetesen a bíztatás a támogatás alapja csupán. Így ha tehetem a gyakorlatban is ösztönzöm a kollégákat, a kezdő, illetve a továbblépni vágyó sminkeseket arra, hogy nézzenek és lássanak a sminken túl. Ne hagyják magára az arcot, támogassák a mondandóját színekkel, anyagokkal, fantáziadús megoldásokkal. Szívesen segítek megtanulni, hogyan merészkedjünk túl a rutinon, hogyan lépjünk ki a megszokottból. Így természetessé válik hamar, hogy ne csupán elkészítsünk egy sminket, de megkomponáljuk azt.

Mutatok pár fejdíszt. Egy részét vásároltam, egy részét ékszerkészítő segítségével készítettem és vannak saját munkák közöttük, melyeket már teljesen egyedül alkottam, egy verseny, vagy egy fotózás kedvéért.

A fejdíszek, és a kiegészítők bérelhetők!