Hírek

Bokeh International Fashion Film Festival, Creative Make-up Award 2017

Örömmel osztom meg a hírt, hogy első helyezést értem el a Bokeh Nemzetközi Divatfilm Fesztivál keretein belül rendezett, nemzetközi testfestő – és kreatív smink bajnokságon, Dél-Afrikában.

A téma „Gothic Couture” volt. Hihetetlenül élveztem a felkészülés, valamint a hat órás megmérettetés minden pillanatát! Kiváló művészekkel dolgozhattam együtt a döntőben, remek alkotások születtek!

Szeretnék köszönetet mondani e nagyszabású rendezvény szervezőinek, Adrian Lazarus-nak és Tegolin Markham-nak a folyamatos támogatásért, valamint mesteremnek és példaképemnek, Einat Dan-nak, aki minden egyes munkájával jobban inspirál és a saját határaim felé terel folyamatosan. Köszönöm gyönyörű modellemnek, Irisa Jacobs-nak az együttműködést, fegyelmezett és kitartó hozzáállásával, profi módon támogatta a munkámat. Köszönet a családomnak a sok biztatásért, különös tekintettel a lányomra Takács Petra Mirára, aki hitt bennem és bátorított ha kellett.

Köszönet Mesteremnek Paczér Józsefnek, aki a tanításaival változást hozott az életembe, unokatestvéremnek, Tömör Erzsébetnek, aki velem tartott Fokvárosba, valamint Csetényi Lilla ékszerkészítőnek, a versenyt megelőző rengeteg időért és energiáért, melyet a közös munkára szánt.

Köszönet a barátaimnak, akik mindig mellettem állnak és a tanáraimnak a biztatásért és a támogatásért. Messzire vezet úgy tűnik az út, melyen elindítottak engem.