Hírek

Baba az ősz színeiben

Kreatív sminkbemutató – Beauty Forum Hungary 2017, Sminkszínpad

Íme én ezzel a munkával köszöntöttem az őszt!

Kreatív sminkbemutatót tartottam a Beauty Forum Hungary 2017-es rendezvényén, a sminkszínpadon.

Kedvenc témámat, egy babát öltöztettem és festettem őszibe ezúttal.

Vöröset, lilát, rozsdabarnát, narancsot válogattam egybe, a békés nyugalomba szenderedő természet képét élettel töltötték a meleg színek. Az ajkak is pirosak és fénylők, tele ragyogással, ahogy az érett szőlő is a fény ígéretét hordozza az elmúlás helyett.

A smink színei finoman idomulnak az öltözék és a fejdísz árnyalataihoz, igyekeztem harmóniába rendezni, egységessé tenni a képet és az üzenetet, amellyel a modell, Patrícia a színpadra vonult.

A feltűnő pillák, a száj körül megjelenő enyhe satír, valamint az ajkak kerekített míves formája, élénk árnyalata, mind a témát hivatottak hangsúlyozni. Egy vibráló, élettel teli, a cicomát nem nélkülöző, épp nővé cseperedő “babát” keltettem életre az amúgy visszafogott stílusú, kedves, halk szavú modell alakjában.

Az arcra ezúttal csupán pár virágot ragasztottam, nem alkalmaztam a kreatív sminkre amúgy jellemző túldíszítettség jegyeit a sminkben, engedtem a kellékeket dominálni ezúttal. Maga az alany így megőrizhette ártatlan vonásait.

Mind a fejdísz, mind a ruha azonban gazdagon díszített, levelek, virágok, habos tüll cifrázzák a külsőt, e túlzások, adják meg a baba jellegzetes motívumait.

Remélem belopta magát a szívekbe, én megszerettem a tervezéssel és alkotással töltött hosszú órák során…

Photographer: Csorba Márta
Modell: Tary Patrícia
Style: AU-CONTRAIRE PHOTOGRAPHY and me
Make-up by me